Speedytoys start met bezorgen!

Om te beginnen hopen wij van Speedytoys dat iedereen nog in goede gezondheid veilig thuis zit en dat iedereen ook gezond blijft!

De winkel blijft tot nader order gewoon geopend maar we begrijpen ook dat het risico’s met zich meebrengt om nu naar buiten te gaan. Daarom willen wij iets introduceren namelijk Speedy Delivery. Wil je graag iets hebben van je favoriete cardgames, dan hebben wij vanaf vandaag een bezorgdienst. Binnen Zwolle is dit gratis (als het op voorraad is zelfde dag afgeleverd), buiten Zwolle zullen wij de kosten van verzending voor de helft vergoeden bij bestellingen vanaf €24,99.

Het is een moeilijke tijd voor iedereen wat betreft gezondheid maar ook zakelijk gezien kan dit catastrofaal zijn voor veel winkels. We doen wat we kunnen om alles door te laten gaan voor zover dat mogelijk en verantwoord is en het wordt meer dan gewaardeerd als jullie ons daarbij ondersteunen zoals jullie dat al zo vaak doen. Betalingen zullen gaan via betaalverzoekjes zodat contact met elkaar niet nodig is. Voor alle vragen en bestellingen kunnen jullie ten alle tijde appen naar 06-53330081.