Rebel Clash Release Special #1: Pre Release Promo’s

1 Mei 2020, de datum dat de nieuwe set Pokémon kaarten officieel in de verkoop gaat. Normaal gaat dit gepaard met een serie Pre Releases, echter konden wij dit niet zoals gewoonlijk aanbieden door de crisis die op dit moment gaande is in Nederland. Daarom willen wij jullie deze week via onze site kennis laten maken met de Pokémon kaarten uit Rebel Clash. Vandaag te beginnen met de Pre Release Promo’s die in de kitjes zaten.

Flapple

Flapple is een grass-type Pokémon die evolueert vanuit Applin. Deze kaart zou je in elk deck kunnen spelen, mede doordat de aanval Acid Spray draait op elke energy soort. Met deze aanval kun je als je kop gooit, een energy van je tegenstander discarden, daarnaast doe je ook nog eens 60 schade. Echter zou je Flapple ook kunnen gebruiken voor de ability Apple Drop. Met deze ability kan je 2 damage counters op een Pokémon van je tegenstander leggen. Let wel op, wanneer je Apple Drop gebruikt, gaat Flapple met alle kaarten die daar aan zijn aangelegd terug naar je deck.

Have Quick, Fun Pokémon TCG Matches with Sword & Shield—Rebel ...

Garbodor

Garbodor is de tweede Pre Release promo die we even onder de loep nemen. Garbodor is een dark-type Pokémon die evolueert vanuit Trubbish. In tegenstelling tot Flapple heeft deze wel dark-type energy kaarten nodig om aan te vallen met de aanval Sludge Bomb. Echter is de belangrijkste eigenschap van deze kaart zijn ability Poisonous Puddle. Met deze ability kan je eigenlijk altijd je tegenstander irriteren. Je mag namelijk je tegenstander poisoned maken wanneer er een stadium in het spel is.

Toxtricity VMAX, Garbodor, Eldegoss V, and Boss's Orders in ...

Coalossal

De derde Rebel Clash Pre Release promo card is Coalossal. Dit is in tegenstelling to Garbodor en Flapple een stage 2 Pokémon. De basis Pokémon van Coalossal is Rolycoly, de stage 1 Pokémon is Carkol. Met zijn aanval Flaming Avalanche doet Coalossal een goede 130 schade, maar hiervoor heb je wel 4 energy kaarten nodig. De ability Tar Generator is prettig te gebruiken om energy kaarten terug te halen. Je mag namelijk eens per beurt een fire en/of fighting energy terug halen uit je discard stapel en aan je Pokémon aanhechten.

Have Quick, Fun Pokémon TCG Matches with Sword & Shield—Rebel ...

Luxray

De laatste Pre Release Promo is net als Coalossal een stage 2 Pokémon die luistert naar de naam Luxray. Deze electric-type Pokémon evolueert van Shinx naar Luxio en vervolgens naar Luxray. Een belangrijke aanval in deze kaart is Raid, waarmee je in de beurt dat je Luxio naar Luxray evolueert 160 schade kan doen voor 1 electric energy. Voor 2 electric energy doe je met Head Bolt 120 schade.

Have Quick, Fun Pokémon TCG Matches with Sword & Shield—Rebel ...
Ook een deck maken met de nieuwe kaarten uit Rebel Clash? De set is vanaf 1 mei te koop. Reserveren van artikelen kan telefonisch of in de winkel.

Dit vind je misschien ook leuk...