Paldea Evolved Pre-release staat voor de deur!

Nog een kleine twee weken en dan is de release van de nieuwe Pokémon set: Paldea Evolved. De set komt pas uit op 9 juni, maar bij Speedytoys geven wij jou de kans om de kaarten tijdens de pre-release al te bemachtigen.

Maar welke kaarten wil je nou absoluut pullen tijdens de pre-release?
Zoals de naam al zegt, draait deze set om de nieuwe Pokémon die ontdekt zijn in de Paldea regio. De nieuwe starters, Sprigatito, Fuecoco en Quaxly zijn samen met hun evoluties te vinden in deze set. De eind evoluties van deze Pokémon hebben zelfs een eigen Pokémon ex gekregen. In deze set maak je dus kennis met: Meowscarada ex, Skeledirge ex en Quaquaval ex. Deze drie ex-Pokémon hebben niet alleen een normale art, maar hebben ook een Full Art en Special Illustrator Art.

Voor de spelers komen er ook een aantal leuke Pokémon uit, die de meta-game wellicht kunnen gaan veranderen. Zo is er Chien-Pao ex welke goed gecombineerd kan worden met de nieuwe Baxcalibur. Terwijl Chien-Pao ex water energie kaarten uit je deck haalt, kan je deze meteen aanleggen met behulp van Baxcalibur. Naast Chien-Pao zijn er ook andere legendary Pokémon die een kaart hebben gekregen in deze set, namelijk: Ting-lu ex, Wo-Chien ex en Chi-Yu ex.

Tot slot kunnen ook liefhebbers van de Full Art Trainers volop genieten van deze set. Met een Full Art en Special Illustrator Arts van Boss’s Orders (Ghetsis), Dendra, Giacomo, Grusha, Saguaro en de absolute chase card Iono.

De pre-release events worden gehouden op 27 en 28 mei en op 3 en 4 juni. Tijdens de pre-release koop je een Build & Battle kit, met daarin 4 boosters en een mini-deck. Met dit deck speel je drie rondes, waarna je nog eens drie prijsboosters ontvangt!

Wil je meedoen met een van de pre-release events? Geef je dan op via onze webshop.