Gratis Playmat bij besteding van €50,- zolang de voorraad strekt!

In deze moeilijke tijden zien we uit verschillende hoeken erg mooie initiatieven ontstaan binnen onze community. Iedereen denkt mee met ons om zo de winkel draaiende te houden en daarvoor willen wij alvast iedereen bedanken!

Sinds gisteren is er meer aandacht gekomen voor onze cadeaubonnen die ten alle tijde ingeleverd kunnen worden in de winkel. De gehele Speedytoys community slaat zijn handen ineen om ze het hoofd boven water te houden. Dit is voor ons een grote blijk van vertrouwen en past perfect in de collectiviteitsgedachte.

Vandaag kwam er weer een erg mooi initiatief bij. Cardmarket seller Bour4 (Raymond) wil graag deze gedachte kracht bij zetten. Vandaar dat hij persoonlijk maar liefst 20 playmats beschikbaar stelt en de volgende actie heeft bedacht:

Bij besteding van €50,- aan producten bij Speedytoys ontvangt u gratis één van de onderstaande playmats.

Afbeeldingsresultaat voor pokemon playmat
15x beschikbaar
Afbeeldingsresultaat voor pokemon playmat guzzlord
5x beschikbaar

Daarnaast stelt hij maar liefst 20 van de onderstaande beeldjes beschikbaar. De actie die hij hiervoor bedacht heeft is als volgt:

Bij besteding van €20,- aan producten bij Speedytoys ontvangt u gratis één van de onderstaande beeldjes. Niet geldig i.c.m. andere acties)

Afbeeldingsresultaat voor Rashiram charizard

Wij willen Raymond heel erg bedanken voor de steun en het initiatief wat hij bedacht heeft om ons te ondersteunen in deze onzekere tijden. Samen met onze community zorgen wij ervoor dat we kunnen blijven doen wat wij het liefste doen. Namens Speedytoys willen wij dan ook de gehele community nogmaals bedanken voor de support en vertrouwen die wij krijgen in deze tijd.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: